Київ, Лейпцизька, 16      (044) 5855516

  • Одеса, пр.Шевченка, 2а      (067) 6943145

Пільгових кредитів на розвиток бізнесу видали вже на 30 млн грн — Мінекономіки

Українські банки видали пільгових кредитів під 5-7-9% річних на створення та розвиток малого бізнесу на загальну суму 30 мільйонів гривень. Про це повідомив міністр розвитку економіки Тимофій Милованов.

«Уже понад 30 млн грн для розвитку існуючих бізнесів та започаткування нових отримали підприємці», — заявив міністр. За його словами, програма пільгових кредитів не лише надає шанс підприємцю залучити дешеві кошти на початок бізнесу, але й дозволить тим українцям, які не пройшли відбір у банках, отримати необхідні навички для початку власної справи. «Ця програма не лише про гроші, але і про навчання, консультації та експертну допомогу для бізнесів - як стати «на ноги» за допомогою держави», — додав Милованов. Наразі пільгові кредити видають 7 українських банків: 4 державні та 3 приватні.

За перші 2 тижні від старту програми пільгових кредитів в Україні видали таких кредитів на загальну суму 27 мільйонів гривень. Програму офіційно запустили 3 лютого 2020 року. В уряді повідомили, що на участь у програмі подалося 17 тисяч підприємців. Видавати кредити в межах урядової програми наразі планують, зокрема державні банки. 

Оформити кредит Ви можете за допомогою однієї з наших кредитних програм Детальніше