Київ, Лейпцизька, 16      (044) 5855516

  • Одеса, пр.Шевченка, 2а      (067) 6943145

Фінансово-кредитний супермаркет запустив нову кредитну програму для військових

Військовослужбовці, які не покликані з мобілізації та під час служби не були учасниками АТО/ООС, можуть отримати гроші у кредит у сумі 3 000 – 100 000 гривень. Термін кредиту 12 – 36 місяців.

Спосіб погашення: ануїтет (щомісячно рівними платежами). Вік: 23 – 65 років.

Фінансово-кредитний супермаркет пропонує військовослужбовцям в Україні взяти кредит на найвигідніших умовах. Останнім часом кредитування військовослужбовців користується великою популярністю на всій території України.

Сьогодні взяти необхідний кредит на лікування, купівлю житла, автомобіля чи навчання дітей можна в будь-який час і без проблем. Гроші можуть знадобитися на весілля, відпочинок, поїздку за кордон або на відкриття бізнесу. Все це можна вирішити за допомогою кредиту. Декілька хвилин і у військовослужбовця стільки грошей, скільки йому потрібно.

Оформити кредит можна без застави, маючи лише всі необхідні документи: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, військовий квиток і номер мобільного телефону. Цих документів цілком достатньо, щоб скористатися вигідною пропозицією та оформити кредит на різні потреби.

Наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на всі питання та допоможуть підібрати кредит, який найбільше відповідає вимогам та побажанням клієнта. Якщо потрібно гроші, особливо великі гроші, то краще взяти кредит і щомісяця погашати, не дбаючи про те, де дістати гроші.

Оформити кредит військовослужбовцям можна за кнопкою переходу