Київ, Лейпцизька, 16      (044) 5855516

  • Одеса, пр.Шевченка, 2а      (067) 6943145

Погашення кредитів

Дорогі клієнти ,

нагадуємо вам, що швидко уточнити поточні платежі по отриманому кредиту і погасити заборгованість по кредиту в разі її наявності, зручно прямо в Особистому кабінеті або за швидким посиланням на сайті Фінансово-кредитного супермаркету

Намагайтеся виконувати платежі регулярно і вчасно, щоразу вносити трохи більше, ніж мінімальний регулярний платіж за вашим кредитом або кредитною карткою. Вам може здатися, що мінімальний платіж економить ваші гроші, але насправді все навпаки.

Сплачуючи щораз більше, ви швидше погасіте борг , а значить і переплата буде менше , а наближення бажаної мети буде мотивувати вас. Це також позитивно позначиться на вашій кредитної історії і покаже вас як дисциплінованого і відповідального клієнта як в особі кредитних організацій так і банків, що допоможе при необхідності повторного кредитування.

Всі платежі ви можете зручно виконувати в режимі он-лайн прямо з сайту Фінансово-кредитного супермаркету без відвідування відділень банків.

Ви також можете подати швидку заявку на кредит по Україні від 3000 до 300000 грн, терміном від 1 року до 4 років, ознайомившись з паспортом споживчого кредиту, необхідною інформацією для ознайомлення споживачів фінансових послуг.

Наші менеджери оперативно узгодять з вами відповідний для вас мінімальний щомісячний платіж і зручний графік погашення по кредиту.



Чекаємо вас у нас за новими кредитами!