Київ, Лейпцизька, 16      (044) 5855516

  • Одеса, пр.Шевченка, 2а      (067) 6943145

Багатьом клієнтам державних і комерційних банків неодноразово вдавалося поліпшити своє фінансове добробут за рахунок кредитів, але далеко не всі встигали вчасно внести черговий платіж або ж в кризовий момент не змогли погасити всю суму кредитування. Після таких ситуацій банки насторожено ставляться до недоброчесних клієнтам і категорично відмовляються співпрацювати, тому взяти кредит з поганою кредитною історією можливо тільки в мікрофінансової організації.

Кредитні пропозиції для "Фінансово-кредитного супермаркету" також пов'язані з ризиками несвоєчасного виконання боргових зобов'язань і відмови клієнтів від погашення заборгованості. Тому компанія пропонує громадянам отримати кредит готівкою без довідок з поганою історією в обмеженій сумі на короткий термін, що дозволяє застосовувати мінімальні відсоткові ставки і відмовитися від додаткової комісії. Такі умови надають можливість всім клієнтам погасити кредити в точний термін.

Які мікрокредити дають клієнтам з поганою кредитною історією?

Клієнтам з неблагополучною кредитною історією "Фінансово-кредитний супермаркет" пропонує великий вибір кредитних програм, які відрізняються між собою умовами і можливостями. На кожен кредит з поганою історією без відмови встановлюється максимальний ліміт суми до 200 тисяч гривень на термін до 3 років. Важливими перевагами кредитних пропозицій є:

  • Відсутність застави і поручителів;

  • Цільове використання коштів неважливо;

  • Вибір способу виплати та погашення кредиту;

  • Відсутність додаткових комісій і податків.

Отримати детальну консультацію або оформити кредит можна в одному з офісів або ж на сайті компанії. Для отримання кредитних коштів позичальник повинен відповідати наступним вимогам: повнолітній вік, наявність громадянства і паспорта з пропискою, банківської карти або рахунки, а також телефону для підтримки постійного зв'язку з клієнтами.

Заявка на кредит з поганою кредитною історією складається дуже швидко. Клієнту достатньо внести свої ініціали, банківські реквізити і паспортні дані у відповідні поля. Після складання запиту протягом півгодини менеджер розгляне заявку і сповістить клієнта про видачу кредиту без перевірки кредитної історії, працевлаштування або платоспроможності.

Як мікрокредит допоможе поліпшити кредитну історію?

Клієнтами "Фінансово-кредитного супермаркету" часто стають ті люди, яким не вдалося отримати кредит з поганою історією і відкритими простроченням в державних або комерційних банках. Мікропозик давно став ефективним способом не тільки для термінового фінансування, а й чудовою можливістю виправити власну кредитну історію. Кредит в МФО дозволить закрити всі негативні сторони банківської історії більш успішним досвідом кредитування.

Єдина умова, при якому поліпшення кредитної історії стає реальним - своєчасне погашення заборгованості та повноцінне виконання всіх боргових зобов'язань. Багато клієнтів вирішують отримати кредит з поганою історією не тільки для її поліпшення, але і для погашення більших кредитних угод з вищими процентними ставками. У складній фінансовій ситуації завдяки строковим мікрокредитів кожен має можливість виконати банківські зобов'язання або ж уникнути посилювання особистої кредитної історії.